» گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی* مدت هاست که دیگر رعایت حجاب در دانشگاه ها الزامی نیست وهرکسی می تواند با هرپوششی که هوس کند وارد دانشگاه شود...
آیا به نظر شما با چنین وضعیت مسمومی یک جوانِ دین دار و محجوب پس از چند سال حضور در این فضا می تواند (مانند لحظه ی ورود به دانشگاه)سالم ومحجوب باقی بماند؟!
بفرمائید برای مقابله با این توده سرطانی چه کرده ایدو چه بایدکرد؟
متاسفانه، وضعیت حجاب و پوشش دانشجویان از مرز فاجعه گذشته است و دانشگاه رازی نیز به عنوان دانشگاه مادر غرب کشور از این امر مستثنی نیست.
باید بگویم پوشیدن لباس هایی چسبان ومانتوهایی آستین کوتاه(ساپورت،مقنعه هایی چندسانتی و...) توسط دختران دانشجو و همچنین آرایش دانشجویان پسر و پوشیدن لباس هایی برخلاف حداقل های ممکن فضای دانشگاه مادرغرب کشور را به صورت نامطلبوبی تبدیل کرده است.
دیگر بی حجابی در دانشگاه رازی امری تعجب آور نیست و به پدیده ای معمولی ومورد پذیرش تبدیل شده است؛ وضعیت حجاب چیزی نیست که بتوان آن را با عدد و رقم و آمار ونمونه گیری بیان کرد،وضع حجاب چیزی است که میبینیم،میشنویم و حس میکنیم.
از مسئولانی که وجود چنین صحنه هایی را باور ندارند خواهشمندم قدم رنجه کرده و سری به دانشگاه بزنند تا عمق فاجعه را متوجه شوند.
متاسفانه دانشجویان شناخت درستی از مسئله حجاب ندارند وآن را محدودیتی برای خود می دانند،برخی ها معتقدند که حجاب سدی است برای پیشرفت در جامعه، این درحالی است که یک زن 27ساله کرمانشاهی که چندسالی است عضو تیم ملی ووشو کشوراست توانسته باحفظ حجاب مقام اول مسابقات جهانی را به خود اختصاص دهد.
از آنجایی که وضعیت حجاب در دانشگاه رازی به خط قرمز خود رسیده است شایسته است با اعمال یک سری قوانین و جدی گرفتن آن ها این وضعیت اسف بار را بهبود بخشید و کاری کرد که انرژی جوانان دانشجو به جای عرصه شهوت و بی حیایی، درحوزه کارمفید علمی صرف شود.
از ریاست محترم دانشگاه رازی جناب آقای اعلمی وسایر مسئولین دانشگاه(حراست دانشگاه،معاون فرهنگی،نهاد رهبری و...)خواستارم برای رفع این معضل اجتماعی راه و چاره ای را اندیشه کنند، درغیر این صورت امیدوارم در روز محشر و درپیشگاه ارواح مطهر امام و شهدا،پاسخی برای سکوت و بی تفاوتی ها و تعلل های خودتان در قبالِ فرزندان این مرز وبوم داشته باشید
.
آقایانِ مسئول ،جوانِ امروز با جوانِ دیروز فرقی نکرده است فقط شرایط در آن زمان به گونه ای بود که فضای ایثارگری،از خودگذشتگی و روحیه انقلاب مندی و دغدغه مداری در جامعه حاکم بود و جوان دیروز ما کمتر به دنبال مسائل دنیوی و زرق و برق های امروزی بود.
جوان امروز ما درگیر جنگ نرم است،هرچه زودتر فکری به حالِ اوضاع آشفته فرهنگی دانشگاه ها کنید و هویت اصلی دانشجو را به آن برگردانید.
سپیده رضوانی نیا-فعال فرهنگی و دانشجویی دانشگاه رازي كرمانشاه
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.